OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Formulár: Príloha č. 4 podľa Vyhlášky č. 530/2009 Z. z.
ODDIEL I. VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ
I.1. Názov, adresy a kontaktné miesto (miesta)
Ústav na výkon trestu odňatia slobody
IČO: 00738328
Sládkovičova 80, Priečinok 1 , 974 05 Banská Bystrica

Slovensko
Kontaktné miesto (miesta): Banská Bystrica
Kontaktná osoba: Anna Maternyová, Ing. Dušan Gáfrik, Ing. Pavel Daxner
Telefón: +421 484161006
Fax: +421 484161412
Email: anna.maternyova@zvjs.sk; dusan.gafrik@zvjs.sk
Adresa hlavnej stránky verejného obstarávateľa (URL): http://www.portal.bbkr.zvjs.sk
Ďalšie informácie možno získať na:
už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Súťažné a doplňujúce podklady (vrátane podkladov pre súťažný dialóg a dynamický nákupný systém) možno získať na:
už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
Ponuky alebo žiadosti o účasť budú doručené na:
už uvedenej adrese a kontaktnom mieste (miestach)
I.2. Druh verejného obstarávateľa a hlavný predmet alebo predmety činnosti
I.2.1. Druh verejného obstarávateľa
Ministerstvo alebo iný štátny orgán vrátane jeho regionálnych alebo miestnych útvarov
Zatriedenie subjektu podľa zákona
§ 6 ods. 1 písm. a)
I.2.2. Hlavný predmet alebo predmety činnosti
Všeobecné verejné služby
I.2.3. Verejný obstarávateľ nakupuje pre iných verejných obstarávateľov
ODDIEL II. PREDMET ZÁKAZKY
II.1. Opis
II.1.1. Názov zákazky podľa verejného obstarávateľa
Mäso mrazené
II.1.2. Druh zákazky a miesto uskutočňovania stavebných prác, dodania tovarov alebo poskytovania služieb
Hlavné miesto dodania tovarov: Ústav na výkon trestu odňatia slobody v Banskej Bystrici – Kráľovej, časť dodávky realizovať na odberné miesto LRS Kováčová, Bienska dolina 27.
NUTS kód: (pre zvolenú kategóriu)
SK
II.1.3. Oznámenie zahŕňa
Verejnú zákazku
II.1.5. Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)
Mäso mrazené
II.1.6. Spoločný slovník obstarávania (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 15000000-8
Doplňujúce predmety
Hlavný slovník: 15110000-2, 15111000-9, 15112000-6, 15113000-3
II.1.7. Rozdelenie na časti
Počet častí: 2
II.1.8. Povoľuje sa predloženie variantných riešení
II.2. Množstvo alebo rozsah zákazky
II.2.1. Celkové množstvo alebo rozsah
Časť A Mäso mrazené, I. akostná trieda - bravčové mäso plece bez kosti – 5 000 kg - bravčové stehno bez kosti - 2 000 kg - bravčové karé bez kosti – 1 000 kg - mäso hovädzie plece bez kosti – 3 000 kg - mäso hovädzie zadné - býk, bez kosti - 1 000 kg - hovädzí roštenka – býk – 100 kg Časť B Hydina mrazená, I. akostná trieda, nie solená, nie masírovaná - sliepka pitvaná, bez drobkov - 1000 kg - kurča pitvané, s kosťou, bez drobkov - 1500 kg - kuracie stehná , celé s kosťou - 1 000 kg - kuracie prsia - 700 kg - morčacie stehno horné, vykostené 2 100 kg - morčacie prsia vykostené – 200 kg - kuracie/ morčacie pečienky - 1 000kg
Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH
Hodnota 90 000,0000 EUR
II.2.2. Opcie
II.3. Trvanie zmluvy alebo lehoty uskutočnenia
Obdobie v mesiacoch (od uzatvorenia zmluvy)
Hodnota: 12
PRÍLOHA B - INFORMÁCIE O ČASTIACH
Časť: 1
NÁZOV
Mäso mrazené, I. akostná trieda
1) STRUČNÝ OPIS
- bravčové mäso plece bez kosti - bravčové stehno bez kosti - bravčové karé bez kosti - mäso hovädzie plece bez kosti - mäso hovädzie zadné - býk, bez kosti - hovädzí roštenka býk
2) SPOLOČNÝ SLOVNÍK OBSTARÁVANIA (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 15111000-9
Doplňujúce predmety
Hlavný slovník: 15113000-3
3) MNOŽSTVO ALEBO ROZSAH
- bravčové mäso plece bez kosti – 5 000 kg - bravčové stehno bez kosti - 2 000 kg - bravčové karé bez kosti – 1 000 kg - mäso hovädzie plece bez kosti – 3 000 kg - mäso hovädzie zadné - býk, bez kosti - 1 000 kg - hovädzí roštenka – býk – 100 kg
Predpokladaná hodnota zákazky, ak je známa, bez DPH
Hodnota 60 000,0000 EUR
Časť: 2
NÁZOV
Hydina mrazená, I. akostná trieda, nie solená, nie masírovaná
1) STRUČNÝ OPIS
- sliepka pitvaná, bez drobkov - 1000 kg - kurča pitvané, s kosťou, bez drobkov - 1500 kg - kuracie stehná , celé s kosťou - 1 000 kg - kuracie prsia - 700 kg - morčacie stehno horné, vykostené 2 100 kg - morčacie prsia vykostené – 200 kg - kuracie/ morčacie pečienky - 1 000kg
2) SPOLOČNÝ SLOVNÍK OBSTARÁVANIA (CPV)
Hlavný predmet
Hlavný slovník: 15112000-6
Doplnkový slovník: BA24-1
3) MNOŽSTVO ALEBO ROZSAH
- sliepka pitvaná, bez drobkov - 1000 kg - kurča pitvané, s kosťou, bez drobkov - 1500 kg - kuracie stehná , celé s kosťou - 1 000 kg - kuracie prsia - 700 kg - morčacie stehno horné, vykostené 2 100 kg - morčacie prsia vykostené – 200 kg - kuracie/ morčacie pečienky - 1 000kg
Predpokladaná hodnota zákazky, ak je známa, bez DPH
Hodnota 30 000,0000 EUR
ODDIEL III. PRÁVNE, EKONOMICKÉ, FINANČNÉ A TECHNICKÉ INFORMÁCIE
III.1. Podmienky týkajúce sa zmluvy
III.1.1. Požadované zábezpeky a záruky
nevyžaduje sa
III.1.2. Hlavné podmienky financovania a platobné dojednania alebo odkaz na príslušné ustanovenia, ktorými sa riadia
Predmet zákazky bude financovaný z prostriedkov štátneho rozpočtu.
III.1.4. Ďalšie osobitné podmienky, ktorým podlieha plnenie zmluvy
III.2. Podmienky účasti
III.2.1. Osobné postavenie uchádzačov a záujemcov vrátane požiadaviek týkajúcich sa zápisu do profesijného alebo obchodného registra
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti
Splnenie podmienok týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 26 ods.1 Zákona o verejnom obstarávaní. Splnenie podmienok účasti záujemca preukáže predložením dokladov podľa § 26 ods. 2 až 4 t.j. - výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, - potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, - potvrdením miestne príslušného daňového úradu nie starším ako tri mesiace, - dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu. Všetky tieto doklady možno nahradiť potvrdením podľa §128 ods.1 zákona. Všetky doklady verejný obstarávateľ požaduje predložiť v úradne overenej fotokópii. Skupina dodávateľov musí splniť podmienky účasti podľa § 31 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní
III.2.2. Ekonomické a finančné postavenie
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti
nevyžaduje sa
III.2.3. Technická alebo odborná spôsobilosť
Informácie a formálne náležitosti nevyhnutné na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti
nevyžaduje sa
ODDIEL IV. POSTUP
IV.1. Druh postupu
IV.1.1. Druh postupu
Verejná súťaž
IV.2. KRITÉRIÁ NA VYHODNOTENIE PONÚK
IV.2.1. Kritériá na vyhodnotenie ponúk
Najnižšia cena
IV.2.2. Použije sa elektronická aukcia
Ak áno, ďalšie informácie o elektronickej aukcii: Verejný obstarávateľ po úplnom úvodnom vyhodnotení ponúk oznámi všetkým uchádzačom termín konania elektronickej aukcie a zároveň ich oboznámi s aukčným poriadkom.
IV.3. ADMINISTRATÍVNE INFORMÁCIE
IV.3.1. Evidenčné číslo spisu, ktoré pridelil verejný obstarávateľ
20-26/32-2012
IV.3.2. Predchádzajúce oznámenie (oznámenia) týkajúce sa tejto zákazky
IV.3.3. Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov alebo informatívnych dokumentov
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom
Dá tum: 27.12.2012
Úhrada za súťažné podklady
IV.3.4. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
03.01.2013 10:00
IV.3.6. Minimálna lehota, počas ktorej sú ponuky uchádzačov viazané
Do termínu
Dá tum: 28.02.2013
IV.3.7. Podmienky otvárania ponúk
Dá tum a čas: 03.01.2013 14:00
ODDIEL VI. DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE
VI.2. Zákazka sa týka projektu /programu financovaného z fondov EÚ
VI.4. Dátum odoslania tohto oznámenia
03.12.2012